Ken jij de Socialrun al? Het is dé langste non-stop estafetteloop van Nederland. Elk team legt in 48 uur 555 kilometer af om geld in te zamelen voor projecten die inclusie bevorderen. Ons doel is om samen met RIBW AVV mee te doen en ons in te schrijven voor de editie van 2025. Die vindt plaats van 19 t/m 21 september 2025.

Team samenstellen
Om mee te kunnen doen moet je een team samenstellen. Dat team bestaat uit tenminste 24 personen, waaronder minimaal 8 sportieve hardlopers (getraind), 4 fietsers, 3 coördinatoren (teamcaptain), 2 koks, 2 fysiotherapeuten (masseurs), ehbo'ers en 5 chauffeurs/ondersteuning algemeen. En hiervoor zoeken we jouw hulp!

Doe mee!
Wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen en tegelijkertijd bijdragen aan een inclusieve samenleving? En dat samen met medewerkers en cliënten van de RIBW NR en RIBW AVV? Ervaar de kracht van teamwork, verleg je grenzen en leer nieuwe mensen kennen tijdens dit waanzinnige evenement, en doe mee!

Dat kan dus in verschillende rollen. Ben je bijvoorbeeld zelf geen loper of fietser, maar wil je er wel graag bij zijn? Dan zijn we ook heel blij met jou vanuit een plek in het ondersteuningsteam.

Officiële aftrap 20 september 2024
In aanloop naar het evenement in 2025 willen wij verschillende activiteiten organiseren. Een eerste activiteit is de officiële en gezamenlijke aftrap op 20 september 2024. Cliënten en medewerkers zijn welkom om bij de Rijkerswoerdse plassen het officiële startsein (15.55 uur) te geven voor de aanloop naar Social Run 2025. We starten deze middag om 14.00 uur met een kleine activiteit (Tai Chi, Bootcamp, hardlopen of aanmoedigen). Hierna willen wij heel graag het (voorlopige) team presenteren en onthullen wij ons gezamenlijk logo. Het is dus heel fijn om de komende periode van je te horen als je interesse hebt!

Aanmelden en meer informatie
Zie jij jezelf in één van de genoemde rollen en ben je beschikbaar van 19 t/m 21 september 2025? Geef je dan op door op dit formulier je gegevens en voorkeur in te vullen en dit te mailen naar socialrun@ribw-nr.nl. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen om vragen te stellen of meer informatie te krijgen.

Sportieve groet namens het opstartteam: Rik van Tiem, Freek van Amersfoort, Eloy Peters, Margot Guitjens (RIBW AVV), Margreet Jacobs (RIBW AVV), 

andere interessante nieuwsartikelen