In 2025 doen RIBW AVV en RIBW NR samen mee aan de Socialrun. Hiervoor organiseren we op 20 september 2024 een sportieve gezamenlijke aftrap. Dé kans om het (voorlopige) team van 2025 te ontmoeten, je alsnog aan te sluiten of gewoon een leuke sportieve middag mee te maken. Ben jij er ook bij?

Cliënten en medewerkers van zowel RIBW AVV als RIBW NR zijn op vrijdag 20 september vanaf 14.00 uur welkom bij de Rijkerswoerdse plassen (Rijkerswoerdsestraat 4 in Elst). We starten rond 14.30 uur met een aantal sportieve activiteiten. Zo kun je meedoen aan Tai Chi of Bootcamp en is er een hardloop- en wandelactiviteit. Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen wilt aanmoedigen! Voor iets lekkers te eten en drinken wordt gezorgd.

Vanaf 15.45 uur start het officiële gedeelte van de middag. De bestuurders presenteren het (voorlopige) deelnemende team én ontvangen twee hardlopers die vanaf de kantoren van RIBW AVV en RIBW NR naar de Rijkerswoerdse plassen komen hardlopen. Om 15.55 uur, een hint naar de 555 km lengte van de Socialrun, volgt dan het officiële startsein voor onze gezamenlijke deelname aan de Social Run 2025.

We hopen dat je er op 20 september bij bent! Meld je, eventueel samen met je begeleider, hiervoor aan door een mailtje te sturen naar socialrun@ribw-nr.nl. Dan weten we met hoeveel mensen we rekening moeten houden. Kom je met de auto naar de Rijkerswoerdse plassen? Houd er dan rekening mee dat de parkeerkosten 6 euro zijn, die je met je pinpas moet betalen.

Wat is de Socialrun?

Het is dé langste non-stop estafetteloop van Nederland. Elk team legt in 48 uur 555 kilometer af om geld in te zamelen voor projecten die inclusie bevorderen. Wij doen, samen met RIBW AVV mee aan de editie van 2025. Die vindt plaats van 19 t/m 21 september 2025.

Om mee te kunnen doen stellen we een team samen. Dat team bestaat uit tenminste 24 personen, waaronder minimaal 8 sportieve hardlopers (getraind), 4 fietsers, 3 coördinatoren (teamcaptains), 2 koks, 2 fysiotherapeuten (masseurs), ehbo'ers en 5 chauffeurs/ondersteuning algemeen. We zoeken hiervoor nog steeds mensen! Is dat iets voor jou? Geef je dan op door op dit formulier je gegevens en voorkeur in te vullen en dit te mailen naar socialrun@ribw-nr.nl. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen om vragen te stellen of meer informatie te krijgen.

Graag zien we je op 20 september!

Sportieve groet namens het opstartteam: Rik van Tiem, Freek van Amersfoort, Eloy Peters, Margot Guitjens (RIBW AVV) en Margreet Jacobs (RIBW AVV).

andere interessante nieuwsartikelen

Meld je aan voor de WRAP-cursus in Culemborg
Meld je aan voor de WRAP-cursus in Culemborg
3 min
GGD Appstore: ontdek apps voor jouw herstel
GGD Appstore: ontdek apps voor jouw herstel
3 min